Fieza's FotoPage

By: Fieza Yussof

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 26-Jul-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Oh, kome...doyan dah luruh......

 
 
 
View all 9 photos...
Last week...balik kampung jugak akhirnya setelah sebulan dah tak balik, sampai mak ngan abah dah bising. Almaklum je la...skang musim buah-buahan...terutama buah durian yang memang menjadi kegemaran ramai. Aku takde la brapa layan makan durian melainkan durian 'depan umah' yang family ktorang gelar, sebab durian tu je yang sedap bagi aku...isi putih..sangat besh!!!!!
Balik kampung, Yang ikut skali dengan anak-anaknya, penuh la kreta. Atam pun balik jugak ngan family dia. So, ari Sabtu tu apa lagi, ktorang berkelah ramai-ramai di dusun menikmati buah-buahan tempatan yang ada. Memang la besh, dapat makan durian fresh..Anjang di UK dan Ogy di Brunei jangan jeles ek... menyaksikan acara ktorang di dusun. Kalo ramai-ramai balik sure lagi besh...baru meriah...






Wednesday, 14-May-2008 07:16 Email | Share | | Bookmark
Drillbit Taylor Preview

 
Last nite, join preview filem Drillbit Taylor di Sunway Piramid oleh majalah Klik. Meskipun takde la artis yang datang tapi filem nie sememangnya menghiburkan. Tak rugilah keluar duit belanja g tengok wayang bagi sesiapa yang nak tengok. Dari awal sampai akhir jalan ceritanya tak membosankan, penuh aksi yang melucukan. So, apa lagi serbulah pawagam


Sempat berposing sebelum masuk


Monday, 12-May-2008 03:48 Email | Share | | Bookmark
My 28th nephew!!!

 
 
 
View all 5 photos...
Atas permintaan Anjang yang berada di UK, ini adalah gambar terbaru anak Atam merangkap anak sedara aku yang ke-28. Sempat snap gambar sket2 semasa balik kampung time Hari Pekerja baru-baru nie.


My 28th nephew...cutie pie


*Abah..xsempat nak pakai bj masa berposing *


My luvly mother


Tuesday, 1-Apr-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
1-3 April 2008 : Media Tour at The Majestic Malacca

 
 
 
View all 18 photos...

Dah agak berkurun lama gak la aku x update fp memandangkan server di opis nie agak terencat sket, selalu je belaku error ble nak update entry. 1 hingga 3 April join media tour Royal Selangor ke The Majestic Malacca sempena pelancaran koleksi terbaru. Sememangnya tour yang besh penah aku g .. Mana tidaknye, dibawa ke Melaka pun menaiki Merz...ala-ala VIP gitu (perasan) ...My 1st impression ble tgk The Majestic nie memang la agak out ...ye la....bangunan sebelahnye suma da usang....tgk struktur architecture luar lak cam biasa....tapi ble masuk je entrance lobby....WOW... memg impress dengan interior finishing yg memg mengagumkan.....sesuai dengan titlenya the only classical hotel...

Second day di bawa trip jalan2 di bandar Melaka....pastu makan kat restoran peranakan...then melawat museum peranakan....sumanye penuh elemen bersejarah dan penuh kesenian tersendiri. Balik dari suma tu nek beca...my 1st time ever nek beca (tapi kesian kat org yg bawak ktorg tu....mesti berat, ehehe)

The last day semasa tiba di Royal Selangor....dibawa pulak tour dlm Royal Selangor...afta dat g lak Scholl of Hard Knock utk buat mangkuk pewter sendiri, sememangnye susah nak buat, tp hasilnye memg puas hati...
Bagi sesiapa yang ade telebiy bugjet untuk bercuti di Melaka, The Majestic masukkan dlm list utama...memang xkan menyesal and berpuas hati...Spa Village yg ade di sini memg sesuai nak pamperkn diri yg letih....


Wednesday, 13-Feb-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Anak sedara baru

Sis aku di UK, Anjang dah selamat melahirkan baby boy. Sangat la comel. Tak sabar rasanya nak tunggu diorang balik nanti, nak tengok anak sedara baru. Hurm...da betambah lagi anak sedara, da jadi 27 orang...bulan March nanti tambah lagi satu, anak Atam lak.




[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net